Fogfehérítés

A fehér, ragyogó és egészséges mosoly jobb közérzetet és magabiztosságot kölcsönöz.
Azonban sajnos a leggondosabb fogápolás mellett is kialakulhatnak esztétikai hibák, mint például az elszíneződések. Ennek számos oka lehet, úgymint az erős festékanyag tartalmú ételek és italok rendszeres fogyasztása vagy a dohányzás, de örökletes hajlamok is magukkal hozhatják ezt a – nem ritkán – frusztráló állapotot.

Rendelői fogfehérítés

Napjainkban a fogfehérítés egy gyakran alkalmazott és népszerű esztétikai fogászati beavatkozás. Fogászati rendelőnkben a LED-lámpás fogfehérítéssel várunk, ugyanis ezzel az eljárással kíméletesen, de mégis hatékonyan és gyorsan tudjuk garantálni az akár 4-5 árnyalattal fehérebb fogakat.
Az eljárás során először megtisztítjuk a fogakat, majd speciális gélt kenünk a fogaidra, amiket LED lámpával világítunk be, ez pedig aktiválja a gél fehérítő hatóanyagát.
Az eredmény: több árnyalattal világosabb, egészségesebb, megnyerőbb, vonzóbb mosoly!

Otthoni fogfehérítés

Napjainkban a fogfehérítés terén nagyon nagy a választék, akár otthon elvégezhető módszerek is rendelkezésre állnak. Az otthon alkalhazható fogfehérítő szettek azonban összehasonlíthatatlanul gyengébb eredményt érnek el a rendelőben végzett beavatkozásoknál.

A rendelői fogfehérítés előnye, hogy látványos fogfehéredést eredményez akár 1 óra alatt, ráadásul mindezt biztonságosan, orvosi felügyelet mellett, a fogaid károsítása nélkül, eredménye pedig hosszantartó.

Gyökérkezelt fogak fehérítése

Az elhalt, illetve a gyökérkezelt fogak esetében gyakran fordul elő elszíneződés, ami komoly esztétikai problémát jelenthet, főleg, ha a környező, egészséges fogak világosabbak. Ezeknek a fogaknak a világosítása külső fogfehérítéssel nem megoldható, viszont belsőleg fehéríthetőek.
Ez az egész fogsor fehérítésével egyidejűleg is megtörténhet, de külön eljárással is kezelhetjük a gyökérkezelt fogakat, ha a szomszédos fogak színe megfelelő. Az elszíneződés idővel visszatérhet, nem jósolható meg előre az eredmény tartóssága. Ilyen esetben fogorvosaink személyre szóló alternatívákkal állnak elő.